Ogumājas - laimīgas mājas

Lapas

  • Sākums
  • par mums
  • sirdī florists
  • bildes

bildes

Pirmie soļi LANDART











Sūtīt pa e-pastuRakstīt emuāruKopīgot pakalpojumā XKopīgot sociālajā tīklā FacebookKopīgot vietnē Pinterest

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Sākumlapa
Abonēt: Ziņas (Atom)

Par mani

ogumajas
Apskatīt manu pilno profilu

Emuāra arhīvs

  • ▼  2015 (1)
    • ▼  janvāris (1)
      • Garneļu sviests
  • ►  2014 (3)
    • ►  novembris (1)
    • ►  februāris (1)
    • ►  janvāris (1)
  • ►  2013 (3)
    • ►  decembris (2)
    • ►  novembris (1)
  • ►  2012 (16)
    • ►  jūlijs (2)
    • ►  jūnijs (3)
    • ►  maijs (4)
    • ►  aprīlis (2)
    • ►  marts (3)
    • ►  februāris (2)
  • ►  2011 (43)
    • ►  decembris (1)
    • ►  novembris (1)
    • ►  oktobris (3)
    • ►  septembris (5)
    • ►  augusts (4)
    • ►  jūlijs (5)
    • ►  jūnijs (5)
    • ►  maijs (3)
    • ►  aprīlis (1)
    • ►  marts (3)
    • ►  februāris (4)
    • ►  janvāris (8)
  • ►  2010 (15)
    • ►  decembris (4)
    • ►  novembris (5)
    • ►  aprīlis (1)
    • ►  marts (2)
    • ►  februāris (1)
    • ►  janvāris (2)

Sekotāji

Abonēt

Ziņas
Atom
Ziņas
Visi komentāri
Atom
Visi komentāri

Populāras ziņas

  • Rabarberu uzpūtenis ar vaniļas mērci
    Sākšu jau ar to, ka man nekāds uzpūtenis nesanāca. Tā kā nebij kur nomērīt proporcijas, tad sastāvdaļas likām uz aci. Pareizāl sakot - uz m...
  • Skaistās kāzas
    Esam tikuši pie jaunas mājvietas. Tieši tāpēc te nav neviena ieraksta, jo sarkrājušies visvisādi darbi un darbiņi, ka blogot laika neatliek ...
  • "Baileys" liķiera un baltās šokolādes krējumkonfektes
    Ar saldo esmu uz Jūs, lai gan pēdējā laikā tas pamazām mainās. Man pietiek ar putukrējumu un svaigām ogām. Tas man ir labākais saldais. Vēl ...
  • Vasaras dārzeņu sacepums ar sieru
    Ar šo ēdienu sākās mani kulinārie ceļojumi un izmēģinājumi garšu pasaulē. Neatceros kurā žurnālā sameklējām recepti, bet bildi atceros kā š...
  • Aknu pastēte ar sīpolu zapti
    Kaut kā pēdējā laikā esmu vairāk sākusi piedomāt ko un kā mēs ēdam. Man tas vienmēr ir bijis svarīgi, bet kopš mājās ir visēdājs un "v...
Veidnes “Vienkāršs” motīvs. Motīva attēlu autors: linearcurves. Nodrošina Blogger.