Ar mazu nokavēšanos, bet tomēr...
Sviesta pupiņas. Jaukas "bez gala". Ceptas, vārītas, sautētas un atkal ceptas. Visvisādas garšo mums.
Šo variantu izlasīju vienā no portāliem. Pamēģināju. Ideāli :)
Pamēģini arī tu !!!
sviesta pupiņas (4 personām)
apmēram 2 - 3 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
2 ēdankarotes čili saldās mērces
Pupiņas novāra sālsūdenī. Šoreiz nekas traks arī nebūs, ja tās nedaudz pārvārīsies.
Uzkarsē pannā nedaudz eļļas. Liek cepties pupiņas. Apmēram 5 minūtes.
Pievienojam 2 ēdamkarotes riekstu sviesta. Cītīgi samaisam.
Nākošo pievienojam čili aso mērci. To var likt tik, cik vēlas stipru. Es liku 2 ēdamkarotes un bija stiprs. Var likt mazāk. Tikai saldumam un piegaršai. Visu vēlreiz samaisa un pasautē pāris minūtes. Pasniedz siltas.
1 komentārs:
Ņammmmmm, šīs man ir vienas no mīļākajām pupiņu dzimtā:) Paldies par recepti!
Ierakstīt komentāru