2011. gada 5. septembris

Saldi asās sviesta pupiņas zemesriekstu sviestā

Ar mazu nokavēšanos, bet tomēr...
Sviesta pupiņas. Jaukas "bez gala". Ceptas, vārītas, sautētas un atkal ceptas. Visvisādas garšo mums.
Šo variantu izlasīju vienā no portāliem. Pamēģināju. Ideāli :)
Pamēģini arī tu !!!

sviesta pupiņas (4 personām)
apmēram 2 - 3 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
2 ēdankarotes čili saldās mērces


Pupiņas novāra sālsūdenī. Šoreiz nekas traks arī nebūs, ja tās nedaudz pārvārīsies.
Uzkarsē pannā nedaudz eļļas. Liek cepties pupiņas. Apmēram  5 minūtes.


Pievienojam 2 ēdamkarotes riekstu sviesta. Cītīgi samaisam.
Nākošo pievienojam čili aso mērci. To var likt tik, cik vēlas stipru. Es liku 2 ēdamkarotes un bija stiprs. Var likt mazāk. Tikai saldumam un piegaršai. Visu vēlreiz samaisa un pasautē pāris minūtes. Pasniedz siltas.








Ierakstīt komentāru